Het Lepelenburg is gelegen aan de oostkant van het centrum van Utrecht, op tien minuten afstand van het knooppunt Oudenrijn, de kruising van de A12 en de A2. Omdat de A28 ook aan de oostkant van Utrecht begint en stopt, is onderstaande route het snelst vanuit alle richtingen.

Verkeer komend vanaf Amsterdam/IJsselstijn (A2) dient bij knooppunt Oudenrijn de borden Arnhem te volgen. De afslag voegt in bij het verkeer komend vanuit Rotterdam/Den Haag (A12). Op dit zuidelijke traject van de ring rond Utrecht staan veel vaste opstellingen voor snelheidscontrole.

Op deze weg dient u de borden Hilversum te volgen, dit geldt ook voor verkeer komend vanuit Arnhem (A12). Deze afslag voegt in bij het verkeer komend vanuit het zuiden (A27). Als de weg vierbaans wordt dient u links aan te houden, volg de borden Rijnsweerd.

De afrit 30 is voor Rijnsweerd, verkeer komend vanuit Hilversum dient ook deze afrit te nemen. De afrit voegt in bij verkeer komend vanuit Amersfoort (A28). Deze weg stopt bij een T-splitsing, hier moet u rechts voorsorteren. Bij het volgende stoplicht rechtdoor en vervolgens nadert u een rotonde met vier aftakkingen. De vierde afslag is “Buiten Wittevrouwen”, gevoelsmatig rijdt u nu tegen het verkeer in omdat aan uw rechterhand de busbaan onder de Berekuil doorgaat.

De weg buigt bij het stoplicht naar links, op de Museumlaan rechts aanhouden en bij de rotonde na de spoorwegovergang links de hoofdrijbaan kiezen. Op de Maliebaan bij de stoplichten rechtdoor en bij de volgende rotonde rechtsaf. Op de Maliesingel de eerste brug linksaf en bij de parkeerplaatsen voor vergunninghouders links aanhouden. Na deze parkeerplaats ligt links het park Lepelenburg en rechts uw bestemming. Betaald parkeren kan in de vakken naast het park en aan de straat voorbij uw bestemming. De parkeermeter staat bij de parkeervakken naast het park. 

 

Close Menu