Met de trein is het Lepelenburg in circa 10 minuten te voet te bereiken vanaf het Centraal Station van Utrecht. Er zijn geen bussen of trams die voor uw bestemming stoppen zonder overstap. Te voet is de snelste manier om naar het Lepelenburg te gaan. Het is wel mogelijk om op het Centraal Station met de taxi naar het Lepelenburg te gaan, Utrechtse taxi’s hebben vaste tarieven voor ritten in de stad, tenzij de meter lager uitkomt.

Te voet dient u op het Centraaal Station Hoog Catharijne te verlaten via het Vredenburg, u komt dan op het plein waar links het Muziekcentrum Vredenburg is gevestigd. Op het plein loopt u rechtdoor, tot dat u bij de winkels rechtsaf de Lange Elisabethstraat kunt inlopen.

Deze straat buigt naar links af naar de Steenweg en houdt op bij de Choorstraat. Hier dient u rechts in te lopen, deze straat wordt de Lijnmarkt op het moment dat u links de Dom kunt zien. Als de bebouwing aan uw linkerhand overgaat in de Oudegracht, moet u de eerste brug links oversteken, rechts is de Haverstraat. De straat die u nu inloopt wordt de Herenstraat en kruist met Nieuwstraat en de Nieuwegracht. Als de bebouwing aan uw rechterhand stopt, bent u op het Lepelenburg. Uw bestemming is rechts, dus niet de brug van de Maliesingel oversteken.

Close Menu